Oled lahkesti oodatud Kreenholm Plants residendi Sean Roy Parkeri (UK) avalikku töötuppa! Töötoas tutvume soola kui toidu säilitamise vahendi kultuurilooga ning asume praktiliselt tegutsema, et valmistada fermanteeritud ehk hapukapsast ning tutvume ka teiste köögiviljast ning metsikutest taimedest valmistatud laktofermenteeritud hoidistamise võimalustega. Töötoa kestel arutame pärmi- ja bakterikultuuride ning seente rolli inimeste ja taimede elu hoidmisel.
Töötuba on avatud kõigile, ent abiks on mõningane kogemus ja suur huvi fermenteerimise vastu.
* Palun võta kaasa väiksem valge kapsas, 1-liitrine purk, nuga, lõikelaud ning põll!
Kogunemine NART-i juures (Joala 18).
Keeled: eesti, inglise, vene.
Küsimuste korral helista +37255624384.
Sündmus on kõigile tasuta!
Sean Roy Parker on ökoärev kunstnik, keskkonnast mõtleja ning kokk. Igavesti amatöör post-kapitalistlik oskuste jagaja. Vaata ka instagram.com/fermental_health
NB! Kreenholmi aia järgmises avalikus töötoas saab Michaela Caskova (CZ/FI) juhendamisel õppida leidmaterjalidest värvipigmentide tegemist ja see toimub 24.juulil. Augustis on tulekul veel teetseremoonia Dambi Kimiga (KR) ja helikoriluse töötuba Sille Kimaga (EE).